loading
Šiltnamis KLASIKA SLIM 2x10 m (20 m²)Šiltnamis KLASIKA SLIM 2x10 m (20 m²)Šiltnamis KLASIKA SLIM 2x10 m (20 m²)Šiltnamis KLASIKA SLIM 2x10 m (20 m²)Šiltnamis KLASIKA SLIM 2x10 m (20 m²)Šiltnamis KLASIKA SLIM 2x10 m (20 m²)Šiltnamis KLASIKA SLIM 2x10 m (20 m²)Šiltnamis KLASIKA SLIM 2x10 m (20 m²)Šiltnamis KLASIKA SLIM 2x10 m (20 m²)Šiltnamis KLASIKA SLIM 2x10 m (20 m²)
img

Šiltnamis KLASIKA SLIM 2x10 m (20 m²)

Aukštis: 2,10 m

Plotis: 2 m

Ilgis: 10 m

Stilius: Arkinis

Prekės kodas (ID): 11419

  • 715,00 €841,18 €

0,00 €su PVM

Registruokitės
Įveskite ilgius ir kiekius

Ilgis (mm)

Kiekis (vnt.)

Užsakymo suvestinė:


Bendras užsakymo kiekis: 0m.

Bendra užsakymo suma:
0m x 0€ = 0
Pristatymas

Apmokėjimai:

Pažymėti prekę

Aukštis: 2,10 m

Plotis: 2 m

Ilgis: 10 m

Stilius: Arkinis

Komplektacijoje: karkasas, PC lakštai, visi reikalingi tvirtinimo elementai: varžtai, tarpinės, dviejų dalių durys priekyje, langas gale.

 

Naujiena lietuviškų šiltnamių KLASIKA asortimente!

Šiltnamis KLASIKA Slim – pagamintas Lietuvoje, patikimas, ilgaamžis, dėl savo nesudėtingos konstrukcijos - lengvai surenkamas šiltnamis. Tai tradicinio arkinio tipo šiltnamis, puikiai tinkantis auginti įvairias kultūras. Tokio tipo šiltnamyje galima optimaliai išnaudoti visą jo plotą. Šis modelis yra ypatingai tvirtas dėl išskirtinai stipraus ir kokybiško karkaso, kuriam naudojami metaliniai cinkuoti metalo profiliai.  Šiltnamio profiliai yra pagaminti iš 1 mm storio 78 mm pločio juostos cinkuoto metalo, kuris pramoniniu būdu yra suformuotas į omega formos profilius. Profilių cinko storis 275gr/m2, tai atitinka ypač aukštos kokybės reikalavimus. Šiltnamis yra sertifikuotas.

 

Šiltnamio komplektacijoje rasite ir kanalinio polikarbonato dangą – 4 arba 6 mm storio, pasirinktinai. Dangai naudojamas tik kokybiškas, europietiškas kanalinis polikarbonatas, kuris užtikrina savo ilgaamžiškumą bei išskirtines termoizoliacines savybes. Dėl savo skaidrumo (apytikslis skaidrumas ~85 %) polikarbonatas puikiai praleidžia augalams reikalingą saulės šviesą, o dėl UV stabilizatorių, apsaugo augalus nuo pavojingo tiesioginių saulės spindulių poveikio. Pasirinkę šiltnamį su polikarbonato danga, būsite ramūs dėl jo ilgaamžiškumo, kadangi dangai suteikiama net 10 metų gamintojo garantija!

 

Šiltnamis puikiai tinka ne tik Lietuvos klimato sąlygoms, tvirtinimo kojos visu perimetru įkasamos į žemę po 40 cm gylyje. Specialios konstrukcijos aliumininis kraigas suteikia šiltnamiui tvirtumo bei išskirtinumo, taip pat apsaugo polikarbonatą nuo papildomos drėgmės patekimo. Komplektacijoje pateikiami sutvirtinimai į kiekvieną arką, todėl žiemos metu šiltnamio nereikia išmontuoti.

 

Privalumai:

  • Tvirtas cinkuoto metalo omega formos profilių karkasas;
  • Gaminamas iš 1 mm storio 78 mm pločio cinkuoto plieno juostos;
  • Lengvai ir greitai surenkamas;
  • Pateikiama detali montavimo instrukcija su grafiniais brėžiniais;
  • Dengiamas kokybiška 4 arba 6 mm storio danga, pagaminta Europoje; 
  • Pagamintas ir sukomplektuotas Lietuvoje;
  • Sutvirtinimai dedami į kiekvieną arką;
  • Gausi aksesuarų gama, kurie palengvins Jūsų praleidžiamą laiką šiltnamyje;
  • Galimybė ilginti šiltnamį kas 2 metrus iki norimo ilgio.

Šiltnamis KLASIKA Slim – Jūsų turtingo derliaus garantija!

 

Garantija polikarbonatui:

Suteikiamas 10-ties metų garantinis laikotarpis. Jis taikomas, kai polikarbonato lakštai eksplotuojami natūralioje aplinkoje. Būtinos garantijos sąlygos: montavimas turi būti atliktas laikantis montavimo instrukcijų bei rekomendacijų. Lakštų montavimui naudojami polikarbonatiniams lakštams pritaikyti ir nurodyti priedai bei aksesuarai. Skaidri stogo danga, jos pralaidumas šviesai, gali kisti ne daugiau kaip 10 proc. Atsiradus mechaniniams pažeidimams dėl gamtos stichijų, garantija polikarbonatui nėra taikoma. 

 

REKOMENDACIJA:

Siekiant išvengti mechaninių šiltnamio pažeidimų, labai rekomenduojame nuo jo valyti sniegą. Gausiai prisnigus, ar staigaus atodrėkio metu, ant šiltnamio gali susidaryti storas šlapio, itin sunkaus, sniego sluoksnis. Tai didelė apkrova šiltnamio konstrukcijai ir polikarbonato dangai. Nuvalyti susidariusį sniegą galite lapų grėbliu, ilgesne šluota ar specialaus sniego grėblio pagalba. Nevalykite metaliniais įrankiais, nes galite pažeisti ar sugadinti šiltnamio dangą. Sniegą šalinti pradėkite nuo stogo vidurio/centro, o poto pereikite prie kraštuose esančio sniego. 

 

 

 

Panašūs produktai

Sužinokite naujienas pirmieji!
Susipažinkite su mūsų PRIVATUMO POLITIKA
Rekvizitai:
UAB „SPgrupe“,
Įmonės kodas 302442358
Adresas: Baltų pr. 36, LT-48196, Kaunas
PVM kodas LT100004965118
AB SEB bankas, kodas 70440
A/s LT757044060007213996
info@statybapigiau.lt
MokilizingasESto lizingas

2024 © UAB „SPgrupe". Visos teisės saugomos.

Sprendimas: webmod